zaterdag 20 februari 2010

Sunshine on my head in a museum?

Leven is goed, leven is mooi. De liefde zit in de lucht! De lente komt eraan! De zon breekt soms even door (?) en dat gaat gepaard met de heerlijke klanken van Empire of the Sun.


Maar helaas kunnen we niet lang van de eerste zonnestraaltjes genieten, want iedereen heeft het natuurlijk weer druk druk en nog eens druk. We rennen van vergadering naar feest naar college naar etentje. En ons hart voor cultuur wil ook nog wel eens gaan kloppen, en daarvoor is nu iets nieuws!! In Eindhoven is nu een 5 minuten museum. Er staat één kunstwerk die je even kunt bewonderen. Dat volgens kunstcritice zelfs maar 5 minuten nodig heeft om bewonderd te worden. Het concept richt zich op kunstwerken die zoveel energie en impact hebben dat je ze individueel wilt ervaren zonder dat ze opgaan in de grote massa. Wie erg onder de indruk is mag vast wel wat langer blijven. De toegang is gratis, maar dat mag ook wel voor verblijf van slechts 300 seconden.

5 Minuten Museum
Strijp X - gebouw SBP (onderdeel van de Hoge Rug)
EindhovenT: (06) 24912934
info@5-mm.nl
http://www.leukedingendoen.nl/click.aspx?url=http://www.5-mm.nl

Dus nu niet met z'n allen zeuren "ik heb geen tijd voor kunst en cultuur", laten we gewoon van de zon, de kunst, het leven en de muziek genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten