zaterdag 31 oktober 2009

Design | ngiseDEindhoven. Een stad waar niet iedereen aan denkt als we het hebben over een hippe, studentikoze, gezellige én moderne plaats. Maar tijdens de Dutch Design Week transformeert deze stad zich. Hij ontpopt zich als het ware tot een heuze place to be. Van Frans Leidelmeijer (expert bij 'Tussen Kunst & Kitsch') tot de hoofdredacteur van de Elle en tot gewone burgers die zich normaal gezien misschien niet zo snel richten tot kunst en design. Allen komen te Eindhoven!

Het is nu alweer twee weekjes geleden, maar ik wilde toch nog even wat foto's laten zien. Als je het dit jaar gemist hebt, shame on you, dan heb je volgend jaar weer een kans ;)Bovenstaand een detail van een 'dier' uit de Paper Zoo (expositie Witte Dame).Een creatie/jurk van ragfijne gezichten (Expositie afstudeerprojecten Design Acedemy Eindhoven)

De connecties die je als individu hebt wordt hier uitgebeeld als een web van draden (Expositie afstudeerwerk Design Academy Eindhoven)Details afstudeerprojecten (Expositie afstudeerwerk Design Academy Eindhoven)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten